Som en optakt til Female Festival, afholder OTG forskellige workshop for at informere om teknologiens og kreativitetens essentielle rolle i vores samfund.

De forskellige workshops er for ALLE, unge og gamle, øvede og begyndere, du kan tilmelde dig ved at sende en mail til bbj@sde.dk skriv dit navn og hvillen workshop du er interesseret i. Du kan også finde begivenhederne på facebook Workshops på OTG d. 1/3

Pris: Gratis
Arrangør: Odense Tekniske Gymnasium
Sted: OTG, Munkebjergvej 130, 5230 Odense M bygning 9 kantineområdet
Tidspunkt: d. 1. marts kl. 16.00-20.00

 Læs om de 7 workshops herunder:

 

1. Robotter

Kom frisk og vær med når el-lab åbner op for Lego Mindstorm workshop, hvor vi programmerer robotter til at løse spændende udfordringer! Vi programmerer på et niveau, så ALLE kan være med, det kræver kun gå-på-mod.

Workshopansvarlig Rikke

2. Skønhedsprodukter

Kunne du tænkte dig at fremstille din egen creme eller læbestift?
Så kom forbi og få muligheden for at lave din helt egen creme eller læbestift fra bunden. Når du selv producerer den, får du dermed et overblik over hvilke ingredienser, der anvendes hertil.

Workshopansvarlig Nanna

3. 3D print og laserskæring

I denne workshop kan du lære at bruge 3D programmerne Inventor og Fusion 360. Du vil herefter kunne indgravere, skære eller printe dit eget unikke produkt.

Workshopansvarlig Cecilie

4. Mulepose

Muleposer er et hit – vil du lave dit personlige aftryk?

I denne workshop får du mulighed for at dekorere en mulepose med dit personlige udtryk. Du lærer nogle professionelle teknikker inden for tekstildekoration og tekstiltryk.

Workshopansvarlig Berit

5. Festlig hækling

Vil du også se unik ud til festen?

Så kom til hækleworkshop, hvor du kan lære at lave alt fra armbånd til butterflys. Alle kan være med, om du er nybegynder eller ekspert.
Hækling er forholdsvis nemt og sjovt at lære, hvis man blot har en smule tålmodighed. Så kan du lide at arbejde kreativt med hænderne, og ønsker du at lave noget unikt, så kom til denne workshop.

Workshopansvarlige Clara og Stine

6. Design

Har du en designer i maven?
Så kom til denne workshop, hvor du kan prøve at arbejde med idegenerering og tegneteknikker, som en rigtig designer gør.

Workshopansvarlige Rikke og Kirsten

7. Magic science 

Kan du lide ting, der siger BANG eller få ting til at forsvinde?
Så vær med til en magisk workshop og lær hemmelighederne bag de fedeste tricks.

Workshopansvarlig Morten