Informationsaften 2021

Online informationsaften på
Odense Tekniske Gymnasium

Vi ændrer muligheden for fysisk besøg på vores adresse den 27. januar kl. 17.00 og kl. 19.00, grundet myndighedernes anbefalinger.

Alle, som har tilmeldt sig vores informationsaften den 27. januar både kl. 17.00 og 19.00, vil blive kontaktet via mail om ændringen til online del.

Den 28. januar er aflyst: Alle, der har tilmeldt sig online informationsmøde den 28. januar, får mail om, at de i stedet kan tilgå den 27. januar kl. 19.00 via hjemmesiden otg.dk. 

Hold altid øje med hjemmesiden og vores Facebook i henhold til ændringer.

Tilmelding til online informationsaften den 27. januar

Du kan læse mere om Odense Tekniske Gymnasium i vores folder, som du kan finde på nedenstående link.

Download folder fra Odense Tekniske Gymnasium

 

Mulighed for besøg på OTG i uge 4 og 5 -
skriv til otg@sde.dk 

I uge 4 og 5 vil der være mulighed for at aftale et kort fysisk besøg eller møde på OTG med enten en person fra OTGs ledelse eller en af studievejlederne, hvor man kan komme til at se skolen og stille spørgsmål. 

Skriv til otg@sde.dk, hvis du og dine forældre kunne tænke jer at komme på besøg på OTG, så aftaler vi et tidspunkt for besøget, der som udgangspunkt vil komme til at ligge i løbet af dagen mellem kl. 8-17.

Besøgene vil blive afviklet under fuld hensyntagen til de gældende retningslinjer og restriktioner ifm. med coronasituationen.

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder