Odense Tekniske Gymnasium - Videoklip
Om skolen | Kontakt | Gå til hovedsiden
Mød OTG'erne

Med en HTX-uddannelse fra Odense Tekniske Gymnasium åbner sig utallige fremtidsmuligheder.

En studentereksamen fra HTX kan bruges til meget mere, end du tror. Nedenfor kan du møde tidligere elever fra Odense Tekniske Gymnasium.
Se hvordan de har brugt deres HTX som springbræt til spændende jobs.Jesper Vestergren Hansen, politisk reporter. Student fra OTG 2003

Video: Jesper Vestergren Hansen, politisk reporter. Student fra OTG 2003

Jesper Vestergren Hansen startede på OTG i år 2000 med en klar intention om, at han senere skulle arbejde som ingeniør eller inden for noget med it. Efterfølgende fandt han dog ud af, at det var i en helt anden retning, han skulle – han skulle ikke arbejde bag skærmen, men foran den. Den tekniske studenterhue åbnede nemlig for utallige, spændende uddannelsesmuligheder, som Jesper ikke i forvejen kendte til.

Jesper Vestergren Hansen startede på OTG i år 2000 med en klar intention om, at han senere skulle arbejde som ingeniør eller inden for noget med it. Efterfølgende fandt han dog ud af, at det var i en helt anden retning, han skulle – han skulle ikke arbejde bag skærmen, men foran den. Den tekniske studenterhue åbnede nemlig for utallige, spændende uddannelsesmuligheder, som Jesper ikke i forvejen kendte til. Efter mange år på DR arbejder Jesper nu som politisk reporter på TV2.

Louise Haagen Bue, privatpraktiserende jordemoder og konsulent. Student fra OTG 2004

Video: Med en HTX-uddannelse fra Odense Tekniske Gymnasium åbner sig utallige fremtidsmuligheder.

Da Louise Haagen Bue startede på OTG i 2004, var det, fordi hun havde en forestilling om at skulle være ingeniør. I løbet af de tre år fik Louise dog andre interesser – og i dag arbejder hun i stedet i sit drømmejob som jordemoder.

Med en HTX-uddannelse fra Odense Tekniske Gymnasium åbner sig utallige fremtidsmuligheder

Da Louise Haagen Bue startede på OTG i 2004, var det, fordi hun havde en forestilling om at skulle være ingeniør. I løbet af de tre år fik Louise dog andre interesser – og i dag arbejder hun i stedet i sit drømmejob som jordemoder. For som Louise så rigtig siger, så er alt muligt med en studenterhue fra OTG!Studievejledning

Studievejledningen vejleder i stort set alle faglige, praktiske, personlige og sociale spørgsmål i forbindelse med uddannelsen.

Uanset hvilke spørgsmål du har, er studievejledningen et godt udgangspunkt. Kan vi ikke svare på et spørgsmål, ved vi som regel, hvem der kan.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt

Telefon: 6312 6973
Mail: OTG-studievejledning@sde.dk
Facebook: Studievejledningen OTG

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 12.00-14.00

Odense Tekniske Gymnasium

Munkebjergvej 130 5230 Odense Tlf. 6312 6962 Mail otg@sde.dk

?>