Den 20.-22. juni udklækkes vores studenter, som får huen på, og det fejres naturligvis.

I forbindelse med den sidste eksamen 20.-22. juni vil der være (på Rismarken og udenfor Dronningeindgangen ud mod ringvejen) være opstillede bord-/bænkesæt, som alle vil være overdækket med en pavillon.

Familie og pårørende er velkommen (maks. 10 personer) ved disse borde. Hver elevs pårørende må kun møde op til den tid, hvor eleven efter planen står til at være færdig, og I må efterfølgende blive ved bord-/bænkesættet i maks. 50 minutter, så der er plads til den næste gruppe af familie og pårørende.
Bordene vil blive rengjort mellem hver gruppe af familie og pårørende. Det er vigtigt, at hver gruppe af pårørende først møder op tidligst 5 min. før sluttidspunktet for elevens eksamen.

Selve huepåsætningen foregår så foran en fotovæg ved hvert af de 2 områder, hvor jeres familie kan sætte studenterhuen på jeres hoved, når I kommer ud efter den sidste eksamen. Huepåsætningen kommer altså ikke til at foregå inde på gangen ved lokalet, og alle pårørende skal blive udenfor bygningerne. Ej heller må klassekammerater eller andre, som ikke selv skal til prøve, forsamles udenfor lokalet på prøvegangen.

Oversigt

Kort over de 2 områder og toiletfaciliteter 

 

""
Få en virtuel rundvisning på OTG. Klik dig rundt på gymnasiet og tjek vores fede faciliteter.