Her kan du finde informationer om OTG's studie- og ordensreglement, antimobbestrategi, regler for plagiat, regler for brug af computere og it-lokaler og OTG som en tobaks- og snusfri skole og arbejdsplads.

Studie- og ordensreglement

Du kan se Studie- og ordensreglement for Odense Tekniske Gymnasium her.

Fjernundervisning
Når du deltager i fjernundervisning, skal du kunne ses på kamera. Du kan få fravær, hvis du i undervisningen ikke kan ses på kameraet. Du kan fritages for brug af kamera, hvis du har en forudgående aftale med din lærer, som har ansvaret for undervisningen.

 

 

Antimobbestrategi

Formålet med antimobbestrategien er at sikre, at Odense Tekniske Gymnasium er en skole, hvor der er rart at være, og hvor der er et godt og rummeligt læringsmiljø for alle. Antimobbestrategien ligger i forlængelse af skolens studie- og ordensreglement og øvrige tiltag, der skal sikre høj trivsel og tolerance blandt alle på skolen. 

Læs skolens antimobbestrategi her

Plagiat - flid, fedt eller snyd?

Det har alvorlige konsekvenser for dig, hvis du ulovligt plagierer andres arbejder i dine skriftlige opgavebesvarelser. Se OTGs folder om plagiat her.

Regler for brug af computere og it-lokaler

Tobaks- og snusfri skole

Odense Tekniske Gymnasium er en tobaks- og snusfri skole og arbejdsplads.

Der er jf. gældende lovgivning tobaks- og snusfri skoletid fra kl. 7.00-17.00.

  • Tobaks- og snusfri skoletid omfatter alle former for tobak, herunder snus med og uden tobak, tyggetobak, skrå og e-cigaretter mv.
  • På erhvervskollegiet gælder samme regler som på resten af skolen i perioden kl. 7.00-17.00. I perioden mellem 17.00 og 7.00 ryges uden for skolens matrikel.
  • Skolens matrikler er tobak- og snusfrie i alle døgnets 24 timer.