Her kan du finde informationer om OTG's studie- og ordensreglement, antimobbestrategi, regler for plagiat, regler for brug af computere og it-lokaler og OTG som en tobaks- og snusfri skole og arbejdsplads.

Studie- og ordensreglement

Du kan se Studie- og ordensreglement for Odense Tekniske Gymnasium her.

Fjernundervisning
Når du deltager i fjernundervisning, skal du kunne ses på kamera. Du kan få fravær, hvis du i undervisningen ikke kan ses på kameraet. Du kan fritages for brug af kamera, hvis du har en forudgående aftale med din lærer, som har ansvaret for undervisningen.

Plagiat - flid, fedt eller snyd?

Det har alvorlige konsekvenser for dig, hvis du ulovligt plagierer andres arbejder i dine skriftlige opgavebesvarelser. Se OTGs folder om plagiat her.

Regler for brug af computere og EDB-lokaler

Tobaks- og snusfri skole

Odense Tekniske Gymnasium bliver en tobaks- og snusfri skole og arbejdsplads 1. august 2020.

Odense Tekniske Gymnasium ønsker at bakke op om at skabe en røgfri generation af unge. Derfor har skolen besluttet, at hverken de ansatte eller skolens elever må ryge i arbejdstiden/skoletiden.

Hvad er tobaks- og røgfri skoletid?

  • Der er tobaks- og snusfri skoletid fra kl. 7.00-17.00, når man opholder sig på eller nær skolens matrikel.
  • Tobaks- og snusfri skoletid omfatter alle former for tobak, herunder snus med og uden tobak, tyggetobak, skrå og e-cigaretter mv.
  • På erhvervskollegiet gælder samme regler som på resten af skolen i perioden kl. 7.00-17.00. I perioden mellem 17.00 og 7.00 ryges uden for skolens matrikel.
  • Skolens matrikler er tobak- og snusfrie i alle døgnets 24 timer.