Akademiet for talentfulde unge

Torsdag d. 17. januar fik Alberte Platz fra 3.F overrakt diplom for at have gennemført Akademiet for talentfulde unges talentforløb.
25/1 2019 - nwa

Diplomoverrækkelse

Diplomoverrækkelsen fandt sted på Sct. Knuds Gymnasium. Her fik i alt 195 unge talenter overrakt deres diplom og bevis for gennemførelse af forløbet. Receptionen bød på flere taler, musikalske indslag og lidt godt til ganen.

Alberte blev indstillet til forløbet af rektor, Johnny Grauballe Nielsen, og sine egne undervisere, da hun gik i 1.g på Odense Tekniske Gymnasium.

Forløbet, som fandt sted over en 2-årig periode, har blandt andet inkluderet; undervisning, seminarer, virksomheds- og universitetsbesøg, samt en summercamp med andre deltagere fra forløbets andre regioner.

ATU er et talentforløb for unge gymnasieelever, der har et særligt akademisk talent og som er meget videbegærlige. ATU tilbyder seminarer, workshops, foredrag, virksomheds- og universitetsbesøg. I et tæt samarbejde med universiteter og erhvervslivet udfordrer de deltagere både fagligt og socialt og styrker deres akademiske og personlige udvikling.

Formålet med talentforløbet er ifølge ATU selv; ” at hjælpe unge talenter til at udvikle og styrke deres akademiske potentiale, samt hjælpe dem til at få overblik over deres mange muligheder i fremtiden.”

Vi vil gerne ønske Alberte stort tillykke med overrækkelsen og gennemførslen af forløbet.

atu_vinder_alberte_OTG