27 otg'ere udtaget til Unge Forskere Finalen

Rekord mange elever udtaget til finalen i Unge Forskere
26/4 2021 - anya

Odense Tekniske Gymnasium har hele 27 elever fordelt i 11 grupper medi finalen til Unge Forskere, hvilket er det største antal elever, vi nogensinde har haft med i konkurrencen. Unge Forskere er Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence, og eleverne er fundet blandt 238 indsendte projekter.
De skal den 27. april dyste mod 89 finaleprojekter.

Projekterne tager udgangspunkt i erhvervsrelaterede problemstillinger som fx rensning af grønsager, bioplast, hjælpemidler til hørehæmmede og transport af tunge senge i ældresektoren. Løsningerne spænder vidt, men fælles for dem er, at eleverne bruger deres teoretiske og praktiske viden til at komme med nye innovative løsninger.

På gymnasiet oplever vi, at denne type konkurrencer er med til at give vores elever en faglig selvtillid og styrke deres engagement i undervisningen. Vi ser det især, når eleverne er ude og tage kontakt til virksomheder for at trykprøve deres mange idéer, og hvor de efterfølgende vender tilbage med ny viden. 

Vi hepper på Julie Pedersen, Nikolai Leerberg, Victor Grønbjerg Thisted, Emilie Andersen, Lukas Møller, Andrea Vanggaard, Andrea Wiborg Rasmussen, Daniel Mahler, Niklas Albæk Hansen, Martin Stengaard Sørensen, Silas Falkø, Emma Vinggaard, Ida Ravn, Tony Thien Vi Tran, Laura Lykkegaard, Frederikke Bager, Malou Frost, Sarah Thorenfeldt Nielsen, Jakob Nielsen, Niclas Jensen, Anders Duus Asmussen, Cecilie Degnbol, Arunn Ananthan, Sophie Rosenfeldt Ravnholt Jensen, Kristian Prior, Finn Mikkelsen og Jakob Nielsen