Glade 3.g’ere tilbage i skolens laboratorier

Den gradvise genåbning af Odense Tekniske Gymnasium blev skudt igang mandag morgen. Efter over en måned med fjernundervisning fandt 27 elever fra 3.g deres vej tilbage til skolens laboratorier.
20/4 2020 - lbk

Den gradvise genåbning af Odense Tekniske Gymnasium blev skudt igang mandag morgen. Efter over en måned med fjernundervisning fandt 27 elever fra 3.g deres vej tilbage til skolens laboratorier, hvor de kunne arbejde videre på deres projekter i teknikfag.

Eleverne skulle bl.a. lave deres egne smage, og her blev der tænkt kreativt og udviklet smage med f.eks. kanel, hindbær og bananlikør. I løbet af ugen skal eleverne også en tur køkkenet, hvor smagene skal bruges i madvarer - f.eks.  vingummier med hindbær og iskaffe med kanel.  

Knoklet på at gøre klar til genåbning

Mens skolen har været lukket, har pedeller, rengøringspersonale og både interne- og eksterne håndværkere knoklet for at gøre skolen klar igen både ude og inde. Teknisk service personale har bl.a. sikret, at alle udearealerne er blevet vedligeholdt, og stået for genopfyldning af håndspritautomater.

Rengøringspersonalet har rengjort de områder, der har været tilladt adgang til, samt tilhørende fællesområder, toiletter mv. Personalet har haft fokus på ekstra rengøring omkring toiletfaciliteter og diverse kontaktflader.