OTG vinder 1. plads i Danish Entrepreneurship Festival

Kæmpe stort tillykke til elever fra 3.i på Odense Tekniske Gymnasium, som har vundet 1. pladsen i den nationale iværksætterkonkurrence - Danish Entrepreneurship Festival,
20/11 2020 - anya

Kæmpe stort tillykke til elever fra 3.i på Odense Tekniske Gymnasium, som har vundet 1. pladsen i den nationale iværksætterkonkurrence - Danish Entrepreneurship Festival, hvor der følger en pengepræmie på 10.000 kr. med.

De nyskabende elever, Nikolai Leerberg, Ida Hell Ravn, Cecilie Degnbol Hansen og Andreas Melvang, har udviklet projektet ’Clean Greens’, hvor frugt og grønt kan desinficeres ved hjælp af UVC-stråling.

- Det er et kæmpe skulderklap at vinde 1.præmien, og det er helt vildt fedt at få feedback på noget af det, som vi laver her på OTG samtidig med, at det også har været en udfordrende proces, som egentligt startede med noget helt andet. Vi har været på en rutsjebanetur, fortæller gruppen.

Fokus på videreudvikling
Gruppen har igennem flere måneder arbejdet hårdt med at idéudvikle, innovere og skabe spændende iværksætteridéer, og pengepræmien skal blandt andet bruges til at videreudvikle og forfine teknikken bag og derfra få lavet en ’ordentlig’ prototype. De glæder sig til at fordybe sig endnu mere i projektet med fokus på produkt, økonomi og markedsføring.

- Jeg er mega stolt, fotæller en glad lektor Susanne Holst, som har undervist klassen og er med på sidelinjen, nu hvor gruppen skal arbejde sig hen mod en videre konkurrence til februar.

30 procent af finalepladsen var forbeholdt OTG
Odense Tekniske Gymnasium har haft hele 3 hold med i finalen, men det blev altså projektet ’Clean Greens’, der løb med sejren.

Fonden for Entreprenørskab har i år ændret konceptet, til en online Danish Entrepreneurship Festival, som løber over en uge med en udråbt vinder i dag. Der var i alt 138 hold med i konkurrencen med 10 finalepladser.