Besøg fra Ryslinge

Sparring, inspiration og udvikling - Elever var Ryslinge Efterskole besøgte Odense Tekniske Gymnasium i fredags. Her fik de hjælp og sparring på konkrete projekter af undervisere og OTG-elever. Samarbejdet er en tilbagevendende begivenhed, som ikke alene styrker elevernes faglige udvikling, men også gavner erhvervslivet.
10/2 2020 - nwa

Eleverne er forud for deres besøg blevet koblet op på en virksomhed, der har lavet et virksomhedsoplæg omkring en specifik udfordring eller opgave, de som virksomhed har. Det er herefter op til eleverne selv, at finde på løsninger og forslag. Virksomhederne som eleverne har skulle samarbejde med i år spænder bredt fra Tivoli, til COWI, TV2 Fyn og Midtfyns Festival mm. Eleverne har ud over den konkrete opgave også skulle koble det sammen med FN’s Verdensmål.

På Odense Tekniske Gymnasium blev eleverne sendt ud i tre værksteder, hvor de skulle arbejde med henholdsvis design, kommunikation og IT og teknologi. Målet var, at eleverne skulle udarbejde prototyper på deres projekter.

Følg med i videoen herunder og mærk stemningen fra dagen.

130 Ryslinge elever besøgte OTG
Eleverne fik hjælp til at producere prototyper på konkrete projekter. Følg med i videoen her og mærk stemningen fra dagen.