Delvis genåbning af OTG

Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skoledag.
3/8 2020 - anya

EN TRYG SKOLEDAG

En tryg skoledag kræver, at vi alle sammen efterlever sundhedsmyndighederne anvisninger om god afstand og hygiejne, sprit af/vask hænder, host/nys i ærmet. Bliv hjemme og bliv testet ved sygdomstegn. 

FJERNUNDERVISNING

  • Nogle årgange/elever modtager stadig fjernundervisning.
  • Alle prøver/eksamener i januar blev aflyst. Der er i stedet givet en standpunktskarakter, der er ophøjet til prøvekarakter. 
  • Elever skal holde sig orienteret via de systemer (LUDUS, Learn), hvor de normalt tilgår skema og undervisningsmaterialer.
  • Alle elever opfordres til at tjekke deres kontaktoplysninger i LUDUS og tilføje deres mobil nr., hvis de vil kunne modtage SMS fra os.

Brug for hjælp til fjernundervisning?

INFORMATION OG E-BOKS
Vi opfordrer alle elever til at være særligt opmærksomme på post fra Odense Tekniske Gymnasium.

Som elev modtager du vigtig information om corona via de systemer, hvor elever – under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning. 

MUNDBIND 
Der er krav om mundbind indendørs på fællesarealer. Det gælder i gange, kantiner og fællesarealer mv. Manglende efterkommelse af kravet kan medføre eventuel bortvisning eller bøde. 

KRAV OM TEST
Fremmøde og ophold på skolen er betinget af, at elever, ansatte, kursister og besøgende samt andre personer med tilknytning til skolen skal kunne fremvise et negativt covid-19 testsvar, der maksimalt er 72 timer gammelt ved fremmøde på skolen.  

Man er samtidig dækket ind, hvis man kan dokumentere, at man inden for de seneste 7 døgn har fået to tests med negativt testsvar jævnt fordelt over ugen, fx mandag og torsdag eller tirsdag og fredag.

I TILFÆLDE AF KONSTATERET SMITTE
Man vil altid få besked, hvis en nær kontakt på gymnasiet er konstateret smittet.

De nære kontakter vil jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer blive sendt hjem med besked om at blive testet. Der er fjernundervisning til hjemsendte elever pga. coronavirus.

VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER TIL ELEVER

Privatlivspolitik ift. behandling af personoplysninger ifm. selvtest (PDF)

Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte gymnasiet på tlf. 6312 6962

Hold dig orienteret fra Børne- og Undervisningsministeriet omkring de seneste ændringer.