Corona

Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skoledag
3/8 2020 - anya

Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skoledag. Derfor er det vigtigt, at vi sammen efterlever sundhedsmyndighederne anvisninger om god afstand og hygiejne. 

Der er fortsat instrukser til skolens medarbejdere og elever i takt med myndighedernes faser og anvisninger, så vi kan lykkes bedst muligt med at passe på hinanden. Vi forsøger at gøre det let at overholde hygiejnereglerne i det daglige og har bl.a. rigeligt med håndsprit til alle. 

Hold dig orienteret fra Børne- og Undervisningsministeriet omkring de seneste ændringer.


I TILFÆLDE AF KONSTATERET SMITTE
Vi er et stort gymnasium og arbejdsplads med mange mennesker, hvorfor vi vil kunne opleve COVID-19 smitte på skolen. Man vil altid få besked, hvis en nær kontakt på gymnasiet er konstateret smittet.

De nære kontakter vil jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer blive sendt hjem med besked om at blive testet. Der er fjernundervisning til hjemsendte elever pga. coronavirus. En elevs hold/klasse vil altid blive betragtet som nær kontakt ud fra et forsigtighedsprincip.

Vi passer på hinanden ved at følge myndighedernes anvisninger: Hold afstand, sprit af/vask hænder, host/nys i ærmet. Bliv hjemme og bliv testet ved sygdomstegn.

INFORMATION 
Som elev modtager du vigtig information om corona via de systemer, hvor elever – under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning. Instruks til elever (opdateret 030820).


Q&A OM SKOLESTART PÅ ODENSE TEKNISKE GYMNASIUM
Få svar på praktiske spørgsmål omkring skolestart på Odense Tekniske Gymnasium.


e-BOKS

Vi opfordrer som altid elever til at være særligt opmærksomme på post fra Odense Tekniske Gymnasium.


HVIS DU HAR VÆRET UDE AT REJSE
Test for COVID-19 efter hjemkomst, hvis du har opholdt dig i et land,
der i rejsevejledningen ændres fra gul til orange.​​


Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte gymnasiet
 på tlf. 6312 6962