Corona

Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skoledag
3/8 2020 - anya

BROBYGNING
Fra og med den 27. oktober indstilles alle brobygningsforløb på Odense Tekniske Gymnasium som følge af myndighedernes anvisninger. Elever vil modtage nærmere information om brobygning fra deres respektive grundskoler.

MUNDBIND: Fra den 29. oktober til og med 2. januar
Der er krav om mundbind indendørs på fællesarealer. Det gælder i gange, kantiner og fællesarealer mv. Manglende efterkommelse af kravet kan medføre eventuel bortvisning eller bøde. 

EN TRYG SKOLEDAG
Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skoledag. Derfor er det vigtigt, at vi sammen efterlever sundhedsmyndighederne anvisninger om god afstand og hygiejne. 

Der er fortsat instrukser til skolens medarbejdere og elever i takt med myndighedernes anvisninger, så vi kan lykkes bedst muligt med at passe på hinanden. Vi forsøger at gøre det let at overholde hygiejnereglerne i det daglige og har bl.a. rigeligt med håndsprit til alle. 

I TILFÆLDE AF KONSTATERET SMITTE
Vi er et stort gymnasium og arbejdsplads med mange mennesker, hvorfor vi vil kunne opleve COVID-19 smitte på skolen. Man vil altid få besked, hvis en nær kontakt på gymnasiet er konstateret smittet.

De nære kontakter vil jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer blive sendt hjem med besked om at blive testet. Der er fjernundervisning til hjemsendte elever pga. coronavirus.

Vi passer på hinanden ved at følge myndighedernes anvisninger: Hold afstand, sprit af/vask hænder, host/nys i ærmet. Bliv hjemme og bliv testet ved sygdomstegn.

INFORMATION 
Som elev modtager du vigtig information om corona via de systemer, hvor elever – under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning. Instruks til elever (opdateret 04.11.20).

e-BOKS
Vi opfordrer som altid elever til at være særligt opmærksomme på post fra Odense Tekniske Gymnasium.


HVIS DU HAR VÆRET UDE AT REJSE
Test for COVID-19 efter hjemkomst, hvis du har opholdt dig i et land,
der i rejsevejledningen ændres fra gul til orange.​​


Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte gymnasiet
 på tlf. 6312 6962

Hold dig orienteret fra Børne- og Undervisningsministeriet omkring de seneste ændringer.