Velkommen til ny vicerektor på Odense Tekniske Gymnasium

Den nylig tiltrådte vicerektor på Odense Tekniske Gymnasium, Mikkel Winther, glæder sig til at arbejde med projektorienteret uddannelse på HTX
3/4 2019 - anya

Velkommen til den nye vicerektor på Odense Tekniske Gymnasium, Mikkel Winther, der tiltrådte 1. april 2019.

Mikkel kommer fra en stilling som afdelingsleder ved HF & VUC i Odense. Han har primært arbejdet med kompetenceudvikling for medarbejdere, budget, pædagogisk ledelse, samarbejde med virksomheder, strategisk udvikling af uddannelse samt PR.

Derudover har Mikkel arbejdet som projektleder for Fonden for Entreprenørskab, Young Enterprises, hvor han arbejdede med integration af innovation som fagligt element i alle ungdomsuddannelser.

-          Jeg glæder mig til rigtigt at komme i gang, og især glæder jeg mig til at arbejde med projektorienteret og innovativ uddannelse, som er tættere med den virkelighed, der er uden for skolen, fortæller Mikkel Winther.

Mikkel bor selv i Odense med sin kone og tre børn, er 43 og har også stor undervisningserfaring fra den gymnasiale verden, da han i 10 år har undervist både HF og STX på Mulernes Legatskole i Odense. Han har senest taget en masteruddannelse inden for ledelse og innovation på CBS i Aarhus og er desuden beskikket censor for universiteterne i Danmark. ​

Mikkel er uddannet Cand.mag. i historie og samfundsfag fra Aarhus Universitet suppleret med pædagogikum, projektlederuddannelse og masser af kurser inden for IT, ledelse, vejledning, stresshåndtering og konflikthåndtering.

Rektor Johnny Grauballe Nielsen ser også frem til samarbejdet med den ny vicerektor:
- Vi er meget glade for, at Mikkel er startet på Odense Tekniske Gymnasium, og sammen vil vi arbejde os hen mod et endnu stærkere HTX-fællesskab.